Фестиваль рівності у Чернівцях проведуть в режимі онлайн

26.07.2018 15:15   Джерело: АСС
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях організатори фестивалю рівності заявили, що проводитимуть захід 26 липня в онлайн-режимі з 17.00.

Про це йдеться у їхньому повідомленні на FB-сторінці фестивалю.

«Нам дуже важливо, аби фестиваль рівності, який вже має свою історію, продовжувався, розвивався, аби зачіпались важливі і непрості теми. Ми не хочемо чекати на «кращі часи», коли ані фестивалі, ані марші не треба буде охороняти, коли все буде безпечно. І ми все робимо, аби ці часи наблизилися. Ми розуміємо відповідальність перед учасницями та відвідувачками фестивалю, тому прийняли рішення фестиваль рівності проводити, і на цей раз проводити онлайн», – йдеться у повідомленні.

Для того, щоб взяти участь у заході, необхідно буде у четвер, 26 липня, зайти на сторінку організації Insight LGBTQ NGO або на YouTube-канал, де з 17.00 відбуватимуться онлайн-лекції.

«Ми почнемо з прямих включень із регіонів та поговоримо про найболючіші соціальні питання в різних містах України з місцевими активістами та активістками», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, фестиваль у Чернівцях мав відбутися ще у травні. Та його зірвали. До останнього організатори не оголошували, як він відбудеться завтра.  Проте на площі завтра збереться народне віче "За традиційні сімейні цінності".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС