У Чернівцях обговорили питання національних меншин

26.07.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У четвер, 26 липня, в облдержадміністрації відбулась зустріч Київського координатора Європейського центру з питань меншин, експерта Проекту Ради Європи «Зміцнення підтримки національних меншин в Україні» Наталії Мекахаль та молодшого наукового співробітника Європейського центру з питань меншин Поліни Суліми з представниками нацменшин Чернівецької області.

Відбулось обговорення ефективності діяльності виконавчих структур та консультатційно-дорадчих механізмів, які опікуються питаннями національних меншин в Україні на регіональному та місцевому рівні.

Як зазначили представники Офісу Ради Європи в Україні, кінцевим результатом дослідження стане розробка рекомендацій Ради Європи для Уряду України щодо подальшого вдосконалення дорадчо-консультативних механізмів у відповідності до положень Рамкової конвенції про захист національних меншин та Європейської хартії регіональних мов або мов меншин.

За матеріалами Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews