Смертельна ДТП на Буковині: потяг протаранив маршрутки (Фото, відео)

28.07.2018 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Поліція Чернівецької області встановлює причини та обставини зіткнення мікроавтобусу з потягом, унаслідок чого дві людини загинули та 7 отримали травми. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП в області.

«Під час досудового розслідування трагічної автопригоди, що сталася по обіді 27 липня в Кіцманському районі, працівники поліції встановили, що на підставі договору з птахофабрикою перевізник розвозив працівників підприємства по домівках. Порушивши вимоги дорожніх знаків і проігнорувавши світлову сигналізацію, водій мікроавтобуса допустив зіткнення з вантажним потягом. Внаслідок ДТП двоє пасажирів загинули та 7 було травмовано», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, потерпілі – жителі Кіцманського, Заставнівського та Вижницького районів, віком від 15 до 58 років.

Задля посилення контролю за перевезеннями працівників на підприємствах та щоб уникнути в подальшому трагічних автопригод, поліція розпочала комплексну перевірку таких перевезень. До перевірки залучаються також фахівці територіального підрозділу Укртрансбезпеки. У випадку встановлення порушень винних осіб буде притягнуто до відповідальності.

Як зазначається, водію вже оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. 

За матеріалами відділу комунікації ГУ НП в Чернівецькій області.

null
null
 
 
 
 
null
 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews