Громадянина Росії, який 13 років проживав на Буковині, видворили з України

30.07.2018 11:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Працівники УДМС у Чернівецькій області виконали рішення Першотравневого районного суду м. Чернівці щодо примусового видворення за межі України 57-річного громадянина РФ. Чоловік перетнув кордон у 2005 році на підставі паспорта громадянина РФ та довгий час проживав на території Вижницького району Чернівецької області без жодних на те дозвільних документів.

За порушення порядку перебування на території України відповідно до ч. 1. с. 203 КУпАП працівники міграційної служби неодноразово притягали його до адміністративної відповідальності. Зрештою було схвалено рішення про примусове повернення порушника з України, яке той не виконав. Це дало суду підставу вважати, що іноземець й надалі ухилятиметься від самостійного виїзду з України.

Нелегала було поміщено до Волинського ПТПІ, а після завершення всіх необхідних процедур – примусово видворено за межі країни через КПП «Сеньківка», що у Чернігівській області.

Управління ДМС у Чернівецькій області 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь