У Чернівцях радилися щодо виробничого контролю проб води

30.07.2018 19:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

30 липня головуванням начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Олександра Левченка відбулася нарада  щодо розробки програми виробничого контролю проб води у місцях водозабору та її погодження з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області.

Участь в заході взяли  керівники відділів райдержадміністрацій, які координують роботу сфери житлово-комунального господарства та підприємств житлово-комунального господарства. 

Олександр Левченко підкреслив важливість розробки програми виробничого контролю проб води у місцях водозабору та відповідальності кожного керівника за виконання доручення, яке було озвучене на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Разом з тим, керівник наголосив на важливому моменті - з метою запобігання спалаху інфекційних захворювань в області повинен бути щоденний контроль проб води у місцях водозабору, і це персональна відповідальність керівників.

На нараді надано доручення завершити розробку програми виробничого контролю проб води у місцях водозабору та погодити з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області (Глибоцькій, Сторожинецькій,  Кіцманській, Путильській, Кельменецькій) райдержадміністраціям в термін до 5 серпня 2018 року.

За матеріалами прес-служби Черінвецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews