Буковинським підприємцям надали роз’яснення щодо призначення субсидії

31.07.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Департамент соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації надає роз’яснення щодо призначення субсидії для фізичних осіб-підприємців.

Для фізичних осіб - підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, незалежно від отриманих (неотриманих) доходів до сукупного доходу за кожний місяць враховується дохід, обчислений в таких розмірах мінімальної заробітної плати, встановленої станом на кінець періоду, за який враховуються доходи:

- однієї мінімальної заробітної плати — для платників єдиного податку першої групи;

- двох мінімальних заробітних плат — для платників єдиного податку другої групи;

- трьох мінімальних заробітних плат — для платників єдиного податку третьої групи

При цьому не враховується дохід, отриманий самозайнятою особою, та дохід від провадження підприємницької діяльності, інформацію про які подано ДФС на запит структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

Для фізичних осіб - підприємців, які обрали загальну систему оподаткування та протягом періоду, за який враховуються доходи, у них відсутні доходи або доходи яких менше розміру мінімальної заробітної плати та/або які не сплачують єдиний соціальний внесок до сукупного доходу за кожний місяць враховується дохід в розмірі трьох розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб станом на кінець періоду, за який враховуються доходи.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews