Куди звертатися чернівчанам за дозволом на зміну цільового призначення земельної ділянки

31.07.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Якщо громадянин має договір оренди земельної ділянки з Чернівецькою міською радою чи інший правовстановлюючий документ на володіння земельною ділянкою і необхідно змінити цільове призначення, тоді потрібно звернутися в Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради з відповідною заявою і пакетом документів за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 7.

Опис документів, що додаються до заяви:

1. Заява. 2. Копія документа, що підтверджує право власності на земельну ділянку; Витяг з державного земельного кадастру 4. Копія доручення у разі подання заяви представником. Термін виконання до 10 робочих днів. Адміністративна послуга є безкоштовною, в результаті якої Ви отримуєте Висновок відповідності зміни цільового призначення земельної ділянки вимогам містобудівної документації в м.Чернівці. Якщо земельна ділянка належить до приватної  власності, то Ви з відповідним висновком звертаєтесь в проектну організацію, яка має дозвіл (ліцензію) на виконання робіт по виготовленню документів на право власності та право користування земельними ділянками.

У випадку коли земельна ділянка в оренді з Чернівецької міською радою, то Ви подаєте наступну заяву з відповідним переліком документів у Центрі надання адміністративних послуг на отримання «Рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні (оренді)». 

Опис документів, що додаються до заяви:

Письмова заява встановленого зразка; Копія 1, 2 та 11 сторінок паспорта (для громадян та фізичних осіб – підприємців); Копія довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ідентифікаційний номер); Копія документа, що підтверджує право власності на нерухоме майно; Графічні матеріали (схематичний план з інвентарної справи (з штампом бюро технічної інвентаризації на звороті); Копія доручення у разі подання заяви представником.

Центр надання адміністративних послуг: 58000, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану 7,  тел. (0372) 50-90-90, вул. І. Підкови, 2, тел. (0372) 560-540, вул. Руська, 183, каб. 101  тел. (0372) 584-445

http://dozvil.chernivtsy.eu

e-mail: admincnap@ukr.net, doz.center2@ukr.net

За матерілами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews