Оштрафували і забрали права: водій у Чернівцях перетнув залізничний переїзд на червоне

02.08.2018 18:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

30 липня 2018 року близько 16 години на вулиці Чкалова у Чернівцях патрульні зупинили водія, який продовжив рух через залізничний переїзд, не зважаючи на червоне світло семофора.

У ході спілкування з поліцейськими порушник пояснив, що він просто не помітив сигнал, забороняючий рух. Чоловік був вкрай здивованим, коли охоронці порядку, замість посвідчення водія, повернули йому тимчасовий талон на право керування транспортним засобом. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Чернівецької області.

Інспектори склали на водія протокол за ч. 2 ст. 123 КУпАП (порушення правил руху через залізничні переїзди), санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Нагадаємо, аналогічне порушення правил дорожнього руху водієм наприкінці минулого тижня забрало життя двох людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд