Майже сорок тисяч чернівчан мають право на пільги

04.08.2018 08:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Станом на перше серпня на обліку в департаменті праці та соціального захисту населення відповідно до даних Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги перебувають 39573 особи пільгових категорій.

Упродовж поточного року з питань надання пільг з оплати за житлово-комунальні послуги структурними підрозділами департаменту праці та соціального захисту населення зареєстровано 3585 письмових звернень, по яким згідно до вимог чинного законодавства, прийнято відповідні рішення.

Керуючись п.2 Положення про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003р. №117, а також положенням про комісію з розгляду питань, пов’язаних із встановленням статусу учасника війни, надання пільг ветеранам війни та іншим категоріям осіб за місцем фактичного проживання, у випадках передбачених чинним законодавством, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 27.10.2015 року №603/22, рішенням даної комісії надано дозвіл щодо надання пільг з оплати за житло-комунальні послуги за місцем фактичного проживання 126 заявникам в разі, якщо зазначеними вище пільгами пільговик не користується за зареєстрованим місцем проживання.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews