У Чернівцях затримали п’яного водія мопеда, що роз’їжджав містом без шолома і документів

07.08.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У суботу, 4 серпня 2018 року, близько 18-ї години на вулиці Головній у Чернівцях інспектори помітили водія, який керував мопедом без номерних знаків та мотошолома. 

За манерою керування у патрульних виникла підозра, що водій, можливо, перебуває за кермом у стані сп’яніння, пише прес-служба патрульної поліції Чернівецької областію

Патрульні зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з охоронцями порядку водій помітно нервував.

Під час перевірки виявилося, що у громадянина відсутнє посвідчення водія відповідної категорії та будь-які документи на транспортний засіб. Підозра працівників поліції про стан кермувальника також підтвердилася.

Водій відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння у встановленому законом порядку в присутності двох свідків. На нього винесено постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) та складено протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Транспортний засіб без реєстраційних документів доставили на арештмайданчик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець