Антіна Мухарського чернівецькі повії надихнули на блюз (Фото, відео)

10.08.2018 07:42   Джерело: bukinfo.com.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецькі україномовні повії надихнули шоумена Антіна Мухарського (який також виступає під псевдо Орест Лютий) написати блюзову пісню «Дискотека в Чернівцях». Пише http://www.bukinfo.com.ua 

Крім того скандальний шоумен вважає, що заради живого людського спілкування вже давно пора в Україні легалізувати «інститут повій». На такі думки надихнуло одне з відряджень до Чернівців, під час якого у готельному номері Антіна Мухарського «огорнула самотність», а по «ящику» зомбували «95-м кварталом».

«Пиво, чіпси і Володимир Зеленський роблять з тебе зомбі, який ладен бігти в ніч, аби відшукати те, про що Антуа́н де Сент-Екзюпері́ казав, що найвища радість людського буття, то радість звичайного людського спілкування. Ось чому я виступаю за легалізацію «нституту повій». Адже ці нічні метелики здатні, бодай, не надовго подарувати нам ілюзію несамоти у цьому холодному світі «руськой попси», кавенещини, та одвічних серіалів. До речі, україномовним повіям я завжди платив вдвічі більше. Маріанно, Тетяно, Людмило Степанівно з Чернівців! Ця пісня написана для вас», - висловився у музичному ролику шоумен.  

За матеріалами http://www.bukinfo.com.ua  

null
Фото http://www.bukinfo.com.ua  

 

null
Фото http://www.bukinfo.com.ua  
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukinfo.com.ua