Партії, які здійснили переворот у Чернівцях, не отримають дивідендів на виборах

13.08.2018 12:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Жодна із політичних партій, які брали участь у достроковому припиненні повноважень міського голови Чернівців Олексія Каспрука, не отримає жодних політичних дивідендів на найближчих виборах.

Про це в ефірі телеканалу ТВА повідомив нардеп Максим Бурбак.

Зокрема, відповідаючи на запитання ведучого щодо ймовірності ухвалення Верховною Радою рішення про призначення дострокових виборів Чернівецької міськради, Бурбак заявив:

"З осені розпочнеться де факто президентська кампанія. Жодна з політичних сил, які брали участь у заколоті проти народнообраного міського голови Олексія Каспрука, не отримає жодних політичних дивідендів у цій кампанії. Гадаю, що керівники фракцій і партій будуть робити все, щоби відбілитися від рішень своїх місцевих колег. Але політичну відповідальність треба нести за тих, кого ви ведете у своїх списках", - сказав політик.

Раніше усунутий з посади міського голови Чернівців Олексій Каспрук заявив, що наближені до олігарха Фірташа нардепи блокуватимуть  перевибори у Чернівцях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews