На Буковині дітей з ДЦП лікуватимуть за допомогою собак

13.08.2018 13:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

На Буковині відкрили реабілітаційний табір: дітей з ДЦП лікуватимуть за допомогою собак. 

Про це повідомляє Буковинська правда організатори табору. 

У Чернівецькій області почав діяти реабілітаційний табір "Собака-друг. Собака-лікар" для дітей та молоді з інвалідністю. Зазначається, що реабілітаційний табір працюватиме з 12 по 21 серпня на базі "Карпатські барви" (поблизу села Мигово Вижницького району). "Участь візьмуть діти та підлітки з різними формами інвалідності: дитячий церебральний параліч (важкі форми), аутизм, ментальна інвалідність. Партнерами і "терапевтами" особливих дітей стануть собаки-терапевти. Каністерапія (лікувальна кінологія) – новий в Україні вид реабілітації за допомогою спеціально навчених собак-терапевтів", - йдеться у повідомленні. 

"У робочій програмі табору: щоденні групові та індивідуальні заняття з каністерапії з 2-ма собаками-терапевтами; репетиції Театру з собаками "Песики-кудесики"; арт-терапія; ритміка з собаками-терапевтами; майстер-класи; відпочинок, розваги і ігри з собаками", - повідомляють організатори. Контактні дані організаторів заходу: 050 661-25-86, 063 674-50-40, Олена.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда