У Чернівцях засудили трьох сутенерів, які створили в готелі бордель

13.08.2018 17:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях засудили трьох сутенерів, які створили в готелі бордель.

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на судовий вирок, який опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

У Чернівцях засудили трьох учасників злочинної групи, яка займалась організацією та наданням платних сексуальних послуг у місцевих готелях. Троє обвинувачених займалися створенням та утриманням місць для розпусти і звідництва у Чернівцях. Зокрема, ці послуги надавалися жінками у готелі "Бульвар" та в сауні на вулиці Миколаївській. 

За пошук клієнтів одержували від замовників від 500 до 700 гривень, окрім цього, замовники сексуальних утіх окремо розраховувались з дівчатами за надані послуги. Сума коливалась від 1500 до 2000 гривень. 

Зазначається, що після вчинення одного із таких злочинів правоохоронці затримали організаторів злочинної групи. Шевченківський районний суд Чернівців призначив покарання у вигляді одного року й шести місяців обмеження волі одному з організаторів цієї діяльності. 

Водночас суд звільнив від покарання організатора сутенерства, призначивши йому рік умовного ув’язнення. Інших двох сутенерів суд оштрафував відповідно на 850 та 1190 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда