У центрі Чернівців відкриють таємниці фізики та хімії

16.08.2018 16:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях на Соборній площі проведуть фестиваль "Наукові пікніки", під час якого відвідувачам розкажуть про таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки.

Про це у Facebook повідомляють організатори заходу, пише molbuk.ua

"Наукові пікніки в Україні - ініціатива, що популяризує науку по всій країні з 2013 року. Фестиваль Наукові пікніки проходить щорічно в різних містах та обласних центрах. Цього року такий захід відбудеться і в Чернівцях", - йдеться у повідомленні.

"Наші експериментатори це молоді, а деколи зовсім юні спеціалісти, науковці, ентузіасти, які діляться своїми знаннями з публікою. Розказують про складні речі просто, показують їх. На пікніках не подаємо теорію, а захоплюємо, розважаємо, розкриваємо таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки. Ми впевнені, що здатність і бажання до саморозвитку можна прищепити. Головне підібрати правильні інструменти і мотивацію", - повідомляють організатори фестивалю.

Фестиваль "Наукові пікніки" відбудеться на Соборній площі 9 вересня з 14.00 по 17.00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець