У Чернівецькому обласному центрі служби крові відбудуться тематичні дні донора

18.08.2018 07:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

До Дня Незалежності України в обласному центрі служби крові відбудуться тематичні дні донора.

Колектив Чернівецького обласного центру служби крові за сприяння Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА долучається до ініціативи Київського та Харківського центрів служби крові й підтримує проведення тематичних днів донора, приурочених до Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України. Особливістю тематичної донорської акції стане дрес-код, який передбачає вишиванку.

Всіх охочих буковинців запрошують одягти вишиванки, прийти в центр крові й стати донорами. Кров рятує життя, а вишиванка підтримує дух.

Тематичні дні донора триватимуть протягом 20-23 серпня з 8.00 до 14.00 щодня за адресою: м. Чернівці, вул. Українська, 36 (Чернівецький обласний центр служби крові).

Телефон для довідок: 52-08-38.

Дрес-код: вишиванка.

17 серпня аналогічна акція вже відбулась для працівників самого центру крові, серед яких чимало постійних донорів крові, плазми та тромбоцитів. Зокрема, участь у здачі компонентів крові взяли інспектор з кадрів Світлана Тодорюк та провідний бухгалтер Віталій Нікулиця.

«Донорство – один з найвищих проявів патріотизму. Допомагати рятувати життя співвітчизників, здаючи кров, і є одним з проявів любові до Батьківщини та свого народу. Аби підкреслити значення донорства крові напередодні найбільшого свята нашої держави – Дня Незалежності – вирішили з колегами прийти на кроводачу у вишиванках. Запрошуємо всіх свідомих мешканців області активно долучатись до нашої акції», – відзначає С. Тодорюк.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews