На Буковині проводиться перевірка захисних споруд

18.08.2018 07:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області проводиться перевірка захисних споруд.

На виконання протокольних доручень засідання Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.03.2018, доручення Фонду державного майна України від 21.05.2018 № К/21 Регіональним відділенням ФДМУ по Чернівецькій області створено робочу групу за участю представників територіальних органів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, структурних підрозділів з питань цивільного захисту облдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування, та розпочато роботу з проведення перевірок стану готовності до використання на відповідній території ЗСЦЗ, які у процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів господарських товариств та перебувають у сфері управління Регіонального відділення.

За результатами перевірок буде підготовлено пропозиції щодо передачі зазначених споруд іншим суб’єктам управління, насамперед, органам місцевого самоврядування.

Наразі проведено перевірку захисної споруду цивільного захисту – сховища № 197/001 (Чернівецька область, м. Новоселиця), яке у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ „Припрутська пересувна механізована колона № 152”, але залишилося перебувати на його балансі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews