Фищук заявив, що влада не буде ремонтувати дороги на вимогу пікетників

21.08.2018 12:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Олександр Фищук, відповідаючи на запитання глядачів телевізійної програми «Пряма відповідь», яка відбулася цими днями на ТРК «Чернівці».

Загалом у Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів на 2018 рік, який виставлено на сайті облдержадміністрації, є 46 об’єктів. «І саме вони будуть відремонтовані, – наголосив посадовець. – Бо ми не робимо дороги тим, хто прийшов під облдержадміністрацію з протестом. Бо такі роботи плануються заздалегідь», – наголосив голова Чернівецької облдержадміністрації.

 

Так, за січень-липень 2018-го вже освоєно коштів обсягом 43,6 млн. грн., тобто половину з виділеного. Зокрема, Чернівецький облавтодор відремонтував 17 об’єктів із, серед яких автомобільна дорога Сергії – Ріпень, що на Путильщині, під’їзд до с. Ворничани Хотинського району, Сторожинець-Панка, об’їзна дорога довкола Сторожинця тощо, освоївши на експлуатаційному утриманні доріг місцевого значення майже 20 млн. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews