Буковинці переходять на цифрове мовлення

21.08.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У зв’язку із переходом України з аналового телевізійного мовлення на цифрове з 31 серпня 2018 року, в облдержадмністрації вжито низку заходів.

Зокрема, для мешканців краю запрацював колл-центр - (0372) 553794, де фахівці надаватимуть роз'яснення щодо процесу переходу на цифру.

Також керівництво ОДА звернулося до основних торгівельних мереж електронної побутової техніки з проханням передбачити наявність в продажу необхідного обладнання для прийому ефірних цифрових програм, зокрема, і так званих «бюджетних варіантів» для задоволення потреб малозабезпечених верств населення.

Відділ інформаційної діяльності облдержадміністрації звертається до місцевих засобів масової інформації з проханням сприяти розповсюдженню інформації серед населення краю про перехід на цифру, використовуючи матеріали і розяснення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення: https://www.nrada.gov.ua/tsyfrove-efirne-telebachennya/

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews