Віктор Сахнюк зустрівся з буковинськими лісівниками-учасниками АТО

22.08.2018 08:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Начальник Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства Віктор Сахнюк зініціював робочу зустріч з працівниками лісогосподарських підприємств області, які виконували свій патріотичний обов’язок на сході України, беручи участь у антитерористичній операції.

На захист територіальної цілісності України з перших хвиль мобілізації стали 35 працівників лісгоспів, підпорядкованих ЧОУЛМГ. Переважна більшість з них захищали Україну на передовій, безпосередньо у зоні бойових дій.

Зустріч відбулася днями у ДП «Берегометське ЛМГ». Її мета – поспілкуватися у дружньому колі, окреслити проблемні питання, які хвилюють наших учасників АТО, та визначити конкретні кроки їх вирішення. Оскільки берегометські лісівники започаткували і успішно реалізують програму відпочинкової реабілітації воїнів АТО у лісових угіддях БДЛМГ, на базі оздоровчих комплексів лісництв, зустріч розпочалася саме з презентації діяльності лісового, гірського туризму, демонстрації фільму про даний напрямок роботи та з короткої інформації про забезпечення воїнів АТО та їх сімей відпочинково-оздоровчою послугою.

Згодом Віктор Сахнюк зупинився на важливих питаннях, зокрема: забезпечення учасників АТО, котрі працюють в лісгоспах, паливними нормами, будматеріалами. Посадовець запевнив у підтримці учасників АТО стосовно проходження курсів підвищення кваліфікації, кадрового росту і навчання за фахом.

Звернулися зі словами поваги і вдячності до присутніх також директор ДП «Берегометське ЛМГ» Руслан Максимчук, головний лісничий Путильського лісгоспу Михайло Юрбаш, головний лісничий ДП «Новоселицьке ДСЛ АПК» Юрій Дупчак та капітан Вижницького РВК Олександр Матіящук. Воїни АТО порушували питання виділення органами місцевого самоврядування земельних ділянок, оздоровчо-санаторного лікування, відпочинку осіб згаданої категорії.

На всі запитання Віктор Сахнюк надавав вичерпні відповіді. Він наголосив, що кожен працівник-учасник АТО має право і можливість відпочити на території лісових угідь Берегометського ДЛМГ в затишних будиночках лісника.

Робоча зустріч завершилася домовленостями про якісну співпрацю, результатом якої стане, зокрема, подальша підтримка тих, хто стояв і завжди стоятиме на захисті нашої держави.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews