Гуртожиток Чернівецького Національного університету розформували

26.08.2018 21:16   Джерело: cn.oblast.online
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині гуртожиток Чернівецького Національного університету на вулиці павла Каспрука розформований, 175 місць для студентів розподілено по інших місцях для проживання.

Більшість студентів Чернівецького Національного університету будуть проживати в студмістечку на вулиці небесної Сотні, так як п’ятиповерховий гуртожиток, що раніше був під компетенцією ЧНУ на вул Павла Каспрука повністю розформований.

З приміщення вже вивезені речі, меблі та різна апаратура. Дійсним власником цього гуртожитку являвся до цього часу політехнічний коледж, а ЧНУ орендував 175 студентських місць. Раніше в університеті навчались 22000 студентів, але зараз кількість учнів скоротилась до 16000.

Платити оренду за зайві місця в гуртожитку немає такої потреби, то й адміністрація ВУЗу прийняла рішення розформувати свій гуртожиток та розподілити всіх студентів по інших місцях для проживання.

Також під компетенцію ЧНУ відійшов гуртожиток, що розташований в Чернівцях на вулиці Кутузова. Тепер ВУЗ зможе розпоряджатись повністю ним в інтересах своїх студентів.

За матеріалами  http://cn.oblast.online 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online