У Чернівцях фірму депутата міськради, яка обслуговує будинки в центрі міста, може замінити інша його фірма

27.08.2018 13:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Фірму депутата Тихоновича, яка обслуговує будинки в центрі Чернівців, може замінити інша його фірма. 

У Чернівцях міськвиконком має намір затвердити новим управителем майже 200 будинків у центрі міста столичне підприємство ТОВ "Вайт Лаіонс".

Відповідна інформація оприлюднена в проекті рішення виконавчого комітету, який запланований до розгляду на черговому засіданні комітету 28 серпня. Так, у проекті документу йдеться, що за результатами проведеного конкурсу виконком має намір призначити управителем багатоквартирних житлових будинків по ЛОТу № 11 ТОВ "Вайт Лаіонс". 

У випадку позитивного ухвалення рішення виконавчим комітетом, це підприємство обслуговуватиме майже 200 будинків на наступних вулицях Чернівців: Синагоги, Білоруській, Бахмацькій, Гагаріна, Головній, Дністрянській, Кишинівській, Січових стрільців, Садовського, Сагайдачного, Севастопольській, Узбецькій, Шептицького, Шкільній та інших. 

Як відомо, наразі управителем будинків на вказаних вулицях є підприємство "Торговий дім "Укрвторресурс", керівником якого є депутат Чернівецької міськради від фракції "Рідне місто" Максим Тихонович. 

Однією із співзасновниць фірми ТОВ "Вайт Лаіонс" є Тихонович Олександра Семенівна, яка є рідною сестрою Максима Тихоновича.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда