Деякі райони на Буковині можуть залишитися без цифрового телебачення

01.09.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Перехід з аналогового на цифрове телебачення відбудеться в ніч з 31 на 1 вересня. Вранці користувачі, які не мають Т-2-приймачів не зможуть дивитися національні канали, але ще можна буде дивитися місцеві канали.

"Не будуть показувати національні канали, але в аналоговому мовленні транслюватимуть місцеві канали — ТРК “Буковина”, ТВА та МТРК “Чернівці ”. Вони будуть транслюватися до 31 грудня 2018 року", - повідомили кореспонденту molbuk.ua на "гарячій лінії" з переходу на цифрове телебачення у Чернівецькій ОДА.

Із трансляцією цифрового телебачення у Чернівецькій області можуть бути проблеми, бо в області є лише два приймача — у Чернівцях та Новодністровську. 

"Хороший сигнал цифрового телебачення буде у Чернівцях, Новоселицькому та Кіцманському районах. Натомість без цифрового телебачення можуть залишитися частина Вижницького, Глибоцького, Заставнівського та Хотинського районів. У Путилі взагалі немає сигналу. Не було аналогового телебачення — і не буде цифрового телебачення але мешканці у цих районах користуються супутниковим телебачення", - каже спеціаліст Чернівецької ОДА Вікторія Саранчук. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець