На Буковині запустять форель та дунайського лосося

01.09.2018 22:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
У озера та ставки Путильського та Кіцманського районів заселять мальків дунайського лосося та райдужної форелі. Про це повідомили у прес-службі Чернівецького рибоохоронного патруля.
 
4 вересня працівники Державного агентства рибного господарства України, ДУ «Рибоводний форелевий завод «Лопушно» разом з працівниками Чернівецького рибоохоронного патруля випустять у внутрішні водойми 3000 мальків лосося дунайського та 27 000 мальків райдужної форелі. 
 
Як зазначається у повідомленні, з моменту створення Чернівецького рибоохоронного патруля у водойми Чернівецької області та Дністровського водосховища було вселено понад 343 тисячі екземплярів риби, а саме: товстолоба у кількості понад 11 тисяч екземплярів, райдужної форелі, струмкової форелі та дунайського лосося понад 281 тисячу екземплярів, 50426 екземплярів мальків сома європейського.
 
За матеріалами прес-служби Чернівецького рибоохоронного патруля.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews