Двох буковинців судитимуть за незаконну вирубку лісу

02.09.2018 10:16   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар
Сторожинецька місцева прокуратура скеровала до суду обвинувальний акт відносно двох жителів міста Сторожинець, які за попередньою змовою групою осіб вчинили незаконну порубку дерев в Чернівецькому військовому лісництву ДП «Івано-Франківський ліспромкомбінат». Про це пише «Сторожинець-інфо».
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці липня 2018 року вищевказані особи незаконно вчинили порубку дерев цінних лісогосподарських порід на території ділянки лісового кварталу, віднесеної до категорії рекреаційно-оздоровчих лісів зелених зон другої категорії в межах Сторожинця, чим заподіяли шкоди на загальну суму 28 456 грн.
 
Дії зловмисників кваліфіковано за частиною 2 статті 246 Кримінального кодексу України, за що законодавцем передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь