У Мамалигівській ОТГ з'явиться сільськогосподарський кооператив

03.09.2018 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Кооператив у Мамалигівській ОТГ буде спеціалізуватись на зберіганні та переробці зернових, а також наданні послуг для їх реалізації, спрямованих на захист його економічних інтересів.

Кооператив створюється у два етапи. Під час першого проведено закупівлю обладнання для сушки й очистки зернових культур. На другому – планується закупити фасувальну лінію для підготовки до подальшої роздрібної реалізації товару.

Також, громадою спрямовано 513 тис. грн. на створення Центру економічного розвитку. На цей час проведено тендерні процедури, після яких здійснюватиметься капітальний ремонт в приміщенні Будинку культури та планується закупівля обладнання.

Створення сільськогосподарського кооперативу «МіКО» та Центру економічного розвитку в Мамалигівській ОТГ дозволить розширити економічні можливості громади та збільшити доходи до місцевого бюджету.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews