Внаслідок пожежі у Чернівцях загинуло троє людей

05.09.2018 07:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З початку 2018 року на території міста Чернівці виникло 215 пожеж, що на 50,43% більше, ніж у 2017 ріоці. Внаслідок пожеж загинуло 3 особи.

Основними причинами загорань є порушення правил пожежної безпеки при порушення правил при експлуатації електромереж та електроприладів, необережне поводження з вогнем тощо. На жаль, саме через власну безпечність люди зазнають великих матеріальних збитків, залишаються без майна та без даху над головою.

Часто пожежі закінчуються трагічно, особливо, коли винуватці перебувають у нетверезому стані. Саме тому Чернівецький міський відділ ДСНС України у Чернівецькій області закликає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті:

– дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань;

– не паліть у ліжку;

– слідкуйте за станом та справністю електромережі;

– у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски тощо;

– намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електричні прилади великої потужності.

Пам’ятайте: лише виконання елементарних правил пожежної та особистої безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews