У Чернівцях міськрада без Каспрука вирішила купувати тролейбуси і маршрутки в лізинг

05.09.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чернівецька міська рада надала дозвіл комунальному підприємству "Чернівецьке тролейбусне управління" на придбання тролейбусів та автобусів на умовах лізингу.

Як повідомив на своїй ФБ-сторінці усунутий з посади міського голови Чернівців Олексій Каспрук, депутати підтримали рішення про надання дозволу на закупівлю транспорту для ЧТУ на 200 млн грн на 5 років під 18 відсотків.

"За пропозицією Ковалюка, який до цього три роки рвав на собі сорочку, переконуючи чернівчан і увесь світ, що ми тролейбуси повинні купувати винятково за свої гроші, без кредиту і лізингу. А комунальні автобуси, на його думку, нам взагалі не потрібні", - написав Каспрук.

Він заявив, що депутатам "довелося визнати, що без тролейбусів і комунальних автобусів транспортної проблеми у Чернівцях не вирішити".

"А свою "ефективність" довести вони хочуть. І зробити їм це потрібно швидко. Бо знають, що суд поновить Каспрука і будуть вибори. Тому умова лізингу – поставка тролейбусів за 6 місяців. Маю сумнів, що виробники зможуть у цей термін вкластися. Тому тролейбуси будуть скоріше за все вживані. І обирати їх будуть на безконкурентній основі. Без тендеру. Непрозоро. Тобто "порєшають". Це вам не якійсь ЕБРР", - повідомив Каспрук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець