Чоловік розгулював центром Чернівців зі зброєю

05.09.2018 19:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чоловік розгулював центром Чернівців зі зброєю. Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Чернівецької області. 

Учора, близько 21-ої години, до поліції надійшов виклик про чоловіка, який мав при собі предмет, схожий на зброю. За словами заявника, чоловіка він помітив у магазині на вулиці Головній. Також заявник повідомив поліцейських і про теперішнє місцеперебування громадянина. На вулиці Л. Толстого патрульні помітили чоловіка, який підпадав під орієнтування. Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмети, схожі на зброю та набої.

Під час спілкування з патрульним громадянин поводився агресивно, лаявся і палив у громадському місці. Правоохоронці склали адміністративні матеріали за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та ст. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях). На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда