У Чернівцях водій маршрутки висадив школярку посеред промзони

06.09.2018 15:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Дівчинка заплатила за проїзд 5 гривень, проте водій не довіз її до зупинки, а висадив посеред нежитлового району, заявивши, що він прямує у гараж

У Чернівцях водій автобуса №38 з'їхав з маршруту та висадив 12-річну школярку посеред промзони. Про це у Facebook-спільноті «СтопХам Буковина» розповіла мама дівчинки Інна Яковенко.

За її словами, інцидент трапився вчора близько 7 години ранку. Дівчинка зайшла до маршрутки на вулиці Миколаївській та заплатила за проїзд 5 гривень. Нагадаємо, згідно рішення виконкому міської ради, учні шкіл під час навчального року можуть їздити у маршрутках за 2 гривні.

«Проїхавши дві зупинки, водій висадив єдиного пасажира на вулиці Проектній біля училища. Ще трохи проїхавши, сказав моїй доньці виходити, бо він їде в гараж. Висадив навпроти ресторану «Гостинний двір» між зупинками у нежитловому районі», – зазначає у своєму дописі Інна Яковенко. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь