Допоможіть врятувати життя відомої журналістки з Чернівців

09.09.2018 11:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Журналіст, літератор, лауреат міжнародної літературно-мистецької премії імені Ольги Кобилянської, відома телеведуча Жанна Одинська потребує допомоги небайдужих.

Як повідомила у Facebook журналістка Валентина Бондар, необхідні кошти для проведення дороговартісної операції - протезування аортального клапану та АКШ (шунтування судин).

"Її голос – гарний,спокійний,виважений – зачаровує людей вже не одне десятиліття. Її обличчя – вродливе, шляхетне - 35 років було обличчям Чернівецького обласного телебачення. Її глибокі, філософські ,щирі та добрі книги про життя та долю сучасників є одкровенням. Мудра, відповідальна, талановита, енергійна, позитивна, ерудована, вольова , працелюбна (і ще десятки епітетів!) ця Жінка є взірцем творчої особистості. Чим би не займалась відома телеведуча, журналіст, літератор, лауреат міжнародної літературно-мистецької премії ім.. О. Кобилянської Жанна Олексіївна ОДИНСЬКА – все робить з душею, пропускаючи через своє небайдуже серце. А нині це велике серце, наповнене любов’ю до кожної людини, потребує нашої матеріальної підтримки", - написала Бондар.

Вона повідомила також банківські реквізити, за якими можна надсилати гроші:

Картка Ощадбанку – 5167 4901 2712 6721 (отримувач – Жанна Олексіївна Одинська).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець