Буковинські лісівники зміцнюють лісовий фонд Чернівецької області

14.09.2018 20:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

14 вересня голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук взяв участь в урочистостях, котрі відбулися сьогодні в обласній філармонії з нагоди відзначення Дня працівників лісу.

«Шановні працівники лісу, ветерани, гості! Від імені обласної державної адміністрації вітаю Вас з професійним святом. Саме ви зміцнюєте своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд Чернівецької області та усієї України. Знаю, Ви ніколи не залишаєтеся осторонь соціально-економічних питань краю, завжди готові надати допомогу місцевим громадам, школам, садочкам, закладам соціальної сфери. Допомагаєте і будете допомагати нашим захисникам на передовій», - зазначив у своєму вітальному слові голова облдержадміністрації.

Він наголосив на тому, що ліс – це насправді неоціненне багатство країни, що має важливе економічне і екологічне значення.

Олександр Фищук подякував представникам лісової галузі за відповідальне ставлення до справи комплексного і раціонального використання лісових ресурсів, дбайливе ведення лісового і мисливського господарства, турботу про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення:

«Наше з вами завдання сьогодні – оберігати лісові насадження для прийдешніх поколінь і якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни».

Керівник обласної виконавчої влади побажав  працівникам лісового господарства нових успіхів у роботі, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, достатку матеріального та духовного, Божого благословіння, родинного затишку і миру на нашій землі.

За вагомий особистий внесок у забезпечення лісогосподарського виробництва, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм кращих працівників лісової галузі краю Олександр Фищук нагородив Почесними грамотами Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністрації, почесними відзнаками обласної державної адміністрації «На славу Буковини», ювілейною відзнакою обласної державної адміністрації «100 років Буковинському Віче», подяками голови облдержадміністрації.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews