Гойдалка вбила юнака на Буковині

17.09.2018 21:44   Джерело: unian.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Юнак не зміг зробити повне обертання і впав на землю, після чого гойдалка повернулася та вдарила його. Хлопець помер у кареті "швидкої". Юнак намагався зробити на гойдалці «сонечко».

У Чернівецькій області загинув 18-річний студент після невдалої спроби зробити на гойдалці повне обертання – так зване «сонечко». Як повідомили у Сторожинецькій районній лікарні, нещасний випадок стався 16 вересня приблизно о 20.20 у парку імені Федьковича у місті Сторожинець. Студент місцевого лісового коледжу, житель Хотинського району, смертельно травмувався на гойдалці.

За словами очевидців, юнак намагався зробити на гойдалці «сонечко» - повне обертання, однак не втримався на верхній точці та впав на землю, після чого гойдалка повернулася і вдарила його. Очевидці пригоди викликали «швидку». Юнака доставили до Сторожинецької районної лікарні, а звідти вирішили доправити до медичного закладу в Чернівцях. Проте, хлопець помер у в дорозі у кареті швидкої медичної допомоги. 

За матеріалами https://www.unian.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: unian.ua