За неякісну вулицю Гагаріна у Чернівцях покарають підрядника

17.09.2018 22:43   Джерело: 0372.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Прокуратура звернулася до суду про стягнення авансового платежу з підрядника, який так і не розпочав роботи по капітальному ремонту вулиці Гагаріна в Чернівцях. Пише https://www.0372.ua 

Керівник Чернівецької місцевої прокуратури звернувся з позовом до господарського суду Чернівецької області про стягнення з підрядника на користь Чернівецької міської ради 870 тис. грн для їх невідкладного спрямування на ремонт автомобільних доріг міста Чернівці.

Встановлено, що в травні 2018 року Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради уклав з товариством договір підряду щодо капітального ремонту вул. Юрія Гагаріна. На виконання вказаного договору міська рада перерахувала виконавцю робіт авансовий платіж на суму 870 тис. грн, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької обалсті.

Однак, підрядник не розпочав роботи у визначений в договорі термін, що стало причиною розірвання вказаного договору. Крім того, підрядник не надав підтвердження освоєння авансу та на рахунки Департаменту його не повернув.

За матеріалами https://www.0372.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372.ua