У Чернівцях п`яний водій без прав протаранив 9 машин (Фото)

18.09.2018 07:17   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На службу 102 надійшло повідомлення про ДТП. Як з'ясувалось, водій автомобіля марки Lada 2107 порушив вимоги дорожнього знаку, не дотримався бокового інтервалу та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Volkswagen Jetta.

Водій продовжив рух та зіткнувся з автомобілями марок Mercedes Benz та Nisan Teana. Опісля - скоїв наїзд на паркан, а далі - на автомобіль марки Nissan Note. Опісля – на автомобіль марки Subaru Forester, внаслідок чого той зіткнувся з припаркованим автомобілем марки Citroen.

Після чого водій продовжував рух та вчинив наїзд на автомобіль Lada 210995-20, опісля - на автомобіль Volkswagen Transporter, внаслідок чого він зіткнувся з іншим припаркованим Volkswagen Тransporter. Після скоєння ДТП водій зник з місця. Патрульні швидко його знайшли.

Під час спілкування в чоловіка помітили ознаки сп’яніння. Результат виявився позитивний - 1.79 проміле. Також у громадянина було відсутнє водійське посвідчення. На водія склали протоколи за ст.130 КупАП (керування автомобілем в стані сп’яніння), ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та винесли постанову за ч.2 ст. 126 КупАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

За матеріалами http://acc.cv.ua

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua