Стало відомо, коли у Чернівцях запровадять електронний квиток

19.09.2018 19:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

Електронний квиток у чернівецьких тролейбусах з’явиться у кінці жовтня. Скористатись безготівковою оплатою можна буде за допомогою картки чернівчанина, мобільного додатку або безготівковою банківською карткою, повідомив у коментарі ТРК «Буковина» заступник міського голови Володимир Середюк.

«За умовами меморандуму Чернівецької міської ради та “Ощадбанку” про запровадження електронного квитка чернівчани мали користуватись безготівковим платежем у вересні. Проте через політичні події у місті наші партнери призупинили цей процес на місяць», – каже Володимир Середюк.

За його словами, міській владі вдалось переконати партнерів продовжити роботу над запровадженням електронного квитка. Валідатори для оплати Чернівецьке тролейбусне управління отримає у кінці вересня або на початку жовтня. Після цього розпочнуть навчання працівників.

Нагадаємо, 30 травня міська влада, представники Ощадбанку, Visa та ГО “Агенція “Спільні зусилля” підписали Меморандум  про реалізацію проекту “Розумне та безпечне місто Чернівці-2020”, який передбачав запуск упродовж трьох місяців електронного квитка в муніципальному електротранспорті  Чернівців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд