Книга рекордів: У Чернівцях – найбільший і найважчий сир України (Відео)

23.09.2018 18:15   Джерело: Факти Чернівці
Опубліковано : Буковинський Новинар

У рамках І Фестивалю сиру та вина 22.09.2018 р. у Чернівцях зафіксували рекорд в Книгу рекордів України – найбільший і найважчий сир.

На цей рекорд замахнулась презентований офіційно цього ж дня сирний бренд «Наш сир», який на базі фермерського господарства «Іванківське» виготовляє еко-сири.

Параметри рекордного сиру: діаметр – 1 метр, вага – 133,4 кг.

Відповідний диплом представниці Книги рекордів України вручили керівнику Фестивалю – директору Асоціації готельєрів Чернівців Андрію Брязкалу.

Прем’єрний Фестиваль сиру та вина відбувся на літньому майданчику готелю «Буковина». Серед гостей було немало відомих особистостей – зірковий бігун Іван Гешко (голова обласного відділення НОК України і профільної комісії обласної ради), Степан Житарюк (продюсер, очільник інтелектуальної формації «5 елемент», організатор інтелектуального шоу «Буковинська ліга Mind Game»), секретар міської ради Василь Продан, ряд депутатів міської ради…

 

Крім рекордного дійства, всі охочі мали можливість дегустувати сири ТМ «Наш сир» та вино, а також насолодитися виступами гуртів «Двері боком» та «Girls in jazz».



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Факти Чернівці