Петиція чернівчан про відміну подвійного тарифу таксі набирає голоси

23.09.2018 21:13   Джерело: cn.oblast.online
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях зареєстрували офіційно електронну петицію на порталі обласної ради про те, що не підтримують подвійного тарифу на послуги таксі при проїзді в деякі райони міста.

На даний час електронна петиція чернівчан щодо протесту відносно подвійної такси на проїзд в таксі районами Роща та Садгора вже набрала мінімальну кількість голосів для початку розгляду владою. Цей документ з офіційно аргументованим протестом проти високого тарифу підтримали 250 чернівчан.

На найближчому засіданні депутати Чернівецької обласної ради розглянуть петицію та приймуть відповідне рішення, що буде законним вирішенням даної проблеми в суспільстві. В петиції конкретно вказано, що практично кожен чернівчанин хоч кілька разів за рік користується послугами таксі, але подвійна плата, що вимагають таксисти при поїздках в Рощу чи Садгору обурює мешканців. Адже ці мікрорайони вважаються територією міста та не повинні тарифікуватись по іншій системі. Тому люди просять муніципальну владу розібратись з цією проблемою та кардинально вирішити раз і назавжди це питання.

За матеріалами http://cn.oblast.online 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online