Буковинців просять з розумінням поставитись до посилених перевірок на дорогах

25.09.2018 14:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

На Буковині розпочалося оперативно-профілактичне відпрацювання території, яке проводиться за дорученням начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Анатолія Дмитрієва.

Комплексні заходи ведуться для посилення контролю за оперативною обстановкою на дорогах Чернівецької області. В рамках відпрацювання поліцією активізовано роботу за усіма напрямками. Силами обласного главку поліції із залученням спецпідрозділів створено мобільні групи, які крок за кроком відпрацьовують територію регіону. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Основною метою даних заходів є запобігання скоєнню правопорушень, оздоровлення оперативної обстановки на території краю, вдосконалення профілактичної роботи, активізації викриття та документування латентних злочинів. Крім цього, велика увага приділяється профілактиці правопорушень, виявлення та вилученню з незаконного обігу заборонених предметів та речовин, а також розкриттю тяжких злочинів, скоєних у вересні поточного року.

- Сподіваюся, що буковинці з розуміння віднесуться до необхідності цього заходу, адже мета посиленої роботи - забезпечити безпеку жителів Чернівецької області!, - зазначив очільник поліції Буковини Анатолій Дмитрієв.

Коментар начальника управління превентивної діяльності Святослава Кішлара

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд