Про фейки, реалії та перспективи навколо ремонту проспекту Незалежності у Чернівцях

25.09.2018 16:15   Джерело: Факти Чернівці
Опубліковано : Буковинський Новинар

Проспект Незалежності у Чернівцях – «показовий» в плані ілюстрації нікчемності нашого дорогобудування та знаменитих ремонтів в стилі «закатати гроші в асфальт»…

У той час, коли в цивілізованому світі вже давно стало нормою робити якісні дороги з тривалим гарантійним терміном, і аналогічно ремонтувати, у нас інша «норма» – вже незабаром після генеральних і «дуже генеральних» ремонтів дороги «сходять зі снігом», стають «суцільними ямами», або перетворюються на «гармошки». Останнє згадується в контексті проспекту Незалежності… Коли його знову відремонтують, і як?..

Про відповідні перспективи написав депутат міської ради Володимир Бешлей: «Маємо гарну новину! )

Вчора з Івано-Франківська привіз проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт проспекту Незалежності.

В результаті нашої оперативної та плідної співпраці з проектантами «Урбан Прогрес» ми вже отримали на руки ґрунтовну та якісну проектну документацію, яка складається з п’яти томів.

 

Без цих документів міська рада не могла оголосити тендер, щоб визначити підрядника на виконання ремонтних робіт.

Можна сказати, що з цього моменту фактично дано старт довгоочікуваному ремонту центральної дорожньої артерії нашого міста.

Сподіваємось, що погода дасть нам можливість завершити розпочате вже в цьому році!

P.s.: Неймовірно, але факт!
25 травня 2018р. усунутий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук презентував чернівчанам віртуальний проект ремонту проспекту Незалежності!

Насправді, тоді в Чернівцях проектної документації з мокрими печатками та відповідними погодженнями взагалі не було!!

Незважаючи на це, в мерії заявляли, що цей проект в червні пройде експертизу, а вже в липні відбудеться тендер на визначення підрядника. Але цього не було зроблено!

Виявляється, що наміри Олексія Каспрука відремонтувати проспект Незалежності були його черговим фейком! Так як і решта його пустих обіцянок відремонтувати інші дороги в Чернівцях».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Факти Чернівці