Учасникам АТО виділять 88 га землі на Буковині

26.09.2018 07:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Про це під час круглого столу з учасниками АТО з числа внутрішньо переміщених осіб, що відбувся в ОДА 24 вересня 2018 р., заявив заступник голови облдержадміністрації Мирослав Заячук.

Зокрема посадовець розповів, що є значні труднощі у комунікації з Буковинською державною сільськогосподарською дослідною станцією НААН. «Це питання «тягнеться» з 2014 року. На перших етапах було надано дозвіл на розробку технічної документації на ділянку понад 2 тис га, з яких 88 для учасників АТО, - зазначив заступник голови облдержадміністрації. - Узгодженість меж усієї ділянки має певні перепони. Натомість відносно площі у 88 гектарів немає жодних запитань».

За словами посадовця, основна проблема це виконання робіт землевпорядної проектної організації «Захід-зем» відповідно до договору з Буковинською державною сільськогосподарською дослідною станцією НААН, що полягає у першочерговості розробки технічної документації на, саме, 88 гектарів.

«В подальшому необхідне звернення-клопотання від Буковинської державної сільськогосподарської дослідної станції до Головного управління держгеокадастру в Чернівецькій області щодо добровільної відмови від цієї ділянки», - підсумував Мирослав Заячук.

Разом з тим, щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, то на сьогодні отримано 4634 заяву на виділення земельної ділянки, з них задоволено — 2436, відмовлено — 853, на опрацюванні знаходиться – 1345.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews