У Чернівецькій області відзначили День туризму

29.09.2018 08:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


В рамках Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні, який щороку відзначається 27 вересня, в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка було проведено урочистості з нагоди Дня туризму на території Чернівецької області.

В Центральному парку культури та відпочинку за участі заступника голови Чернівецької обласної державної адміністрації Мирослава Заячука, начальника відділу з питань туризму Чернівецької ОДА Володимир Фурдига, голови Асоціації працівників туристичної сфери Чернівецької області «Туристична Буковина» Віктора Скрипника відбулось нагородження  кращих колективів та працівників туристичної сфери Чернівецької області та міста Чернівців.

Також на заході відбулась презентація туристичного клубу «Плай», музичний патріотичний флешмоб студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету. Федерація спортивного туризму в Чернівецькій області провела спортивно-туристичні змагання.

Крім того, 27 вересня відбувся день відкритих дверей музеїв міста Чернівці, Чернівецької області та ЧНУ ім.Ю.Федьковича для гостей та мешканців міста.

Додатково повідомляємо, що гості міста мають можливість взяти участь в безкоштовних тематичних екскурсіях в рамках відзначення Дня туризму:

30.09 – "Бізнесові Чернівці" – збір о 16 год. біля Ратуші;

6.10 – "Дворики Чернівців" – збір об 11 год. біля Ратуші;

7.10 – "Старі двері та брами Чернівців" – збір о 16 год. біля Ратуші.

З 25 по 29 вересня в читальному залі ЧТЕІ  КНТЕУ (Централь площа, 7) проходить виставка науково-популярної літератури «Знай більше про місто Чернівці та Буковину» та книжкова виставка пропозиція «Буковина мандрівників: розвиток туризму на сільських територіях» в Чернівецькій обласній науковій бібліотеці ім. М.Івасюка (вул. О.Кобилянської, 47).

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews