Грабіж серед білого дня: у Чернівцях пограбували автівку на очах у свідків

30.09.2018 07:41   Джерело: cn.oblast.online
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Днями невідомі грабіжники зухвало пограбували автомобіль сімейної пари, що приїхала купити товари в супермаркеті «Метро». Зловмисники викрали з салону автівки планшет та гроші, що були в гаманці –  520 доларів США, 80 Євро, 200 злотих та 1900 гривень. Але крадії залишили дещо і власникам, наче б то віддячили їх за щедрість.

Вони не забрали кредитні картки, а також ноутбук. Вцілілим також був й сам гаманець, з якого просто зникли гроші. Ця пригода трапилась посеред білого дня, приблизно після 15:00. Крадії діяли настільки професійно, що в жодного перехожого не виникла підозра, що в транспорті скоюється злочин. Наразі поліція працює над пошуком автограбіжників. Як зазначили представники прес-служби Садгірського відділення поліції, інформація більш детально буде опублікована пізніше, так як триває процес розслідування кримінального злочину.

Поліцейські попереджають жителів Чернівців про те, що на території міста можливо перебувають злочинці, що грабують автомобілі на стоянках. Мешканцям та автовласникам бажано проявляти обережність та не залишати свій транспорт без нагляду на довгий час.

За матеріалами http://cn.oblast.online 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: cn.oblast.online