На Буковині підприємець пропонував хабара працівнику поліції

30.09.2018 16:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Мешканця Глибоцького району оштрафували на 11 тисяч гривень за те, що пропонував хабар працівнику поліції.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Чоловік хотів незаконно видобувати піщано-гравійну суміші з прибережної зони та русла річки Сірет на Глибоцькому районі. У червні, маючи на меті налагодження незаконної співпраці із Департаменту захисту економіки Національної поліції у Чернівецькій області, підприємець висловив пропозицію надати особисто йому неправомірну вигоду за не перешкоджання та сприяння із використанням службового становища у вказаній протиправній діяльності та почувши відмову, надав час на обміркування.

За підприємець повідомив про свій намір розпочати протиправну діяльність з самовільного видобування піщано-гравійної суміші на території і заявив, що має намір щомісячно надавати працівнику поліції неправомірну вигоду в розмірі 8000 гривень. Та наполіг на тому, що за надання ним вказаної суми грошових коштів йому повинні перешкоджати та сприяти у вказаній протиправній діяльності.

Чоловік попередньо запропонував неправомірної вигоди у вигляді грошових коштів в сумі 4000 гривень, повідомивши, що таку ж суму надасть в кінці місяця, чим довів свій злочинний умисел спрямований на надання неправомірної вигоди службовій особі до кінця.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину в скоєні інкримінованого злочину визнав повністю.

Його визнали винним і призначили покарання у виді 11900 гривень штрафу в дохід Держави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець