На Буковині стартує конкурс імені Олександра Щербанюка

30.09.2018 21:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Першого жовтня 2018 року у приміщенні Чернівецького коледжу Львівського національного аграрного університету відбудеться відкриття конкурсу імені Олександра Щербанюка серед студентів Чернівецького коледжу Львівського національного аграрного університету та Державного вищого навчального закладу «Чернівецький політехнічний коледж», які здобувають освіту зі спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн».

Початок о 14:00 год.

У відкритті конкурсу візьмуть участь директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Оксана Палійчук, директор Чернівецького коледжу Львівського національного аграрного університету Наталія Сорочан, директор ДВНЗ «Чернівецький політехнічний коледж» Людмила Фесік, заступник директора Чернівецької гімназії №5, волонтер Галина Абрам’юк, дружини буковинців – Героїв Небесної Сотні Наталія Щербанюк та Тетяна Аксенин, військові священники (капелани) – Василь Гасинець та Роман Грищук, студенти коледжів.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews