Народну депутатку з Чернівців розкритикували за джинси у Верховній Раді (Фото)

01.10.2018 13:15   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Народного депутата від БПП Оксану Продан з Чернівців розкритикували за вбрання, яке вона носить у Верховній Раді.

Про це йдеться у публікації сайту ТаблоID, пише molbuk.ua

Так, на думку професійного стиліста й імідж-мейкера Уляни Пак, українські жінки-політики по-різному трактують діловий дрес-код. А деякі, на її думку, взагалі не здогадуються про його існування.

Стиліст розкритикувала нардепа і дружину секретаря Чернівецької міськради Оксану Продан за джинси, які вона одягнула цього тижня на засідання парламенту.

"Джинси. Такі комфортні, зручні, сучасні. А у поєднанні з трикотажним топом – взагалі ідеальні для прогулянок у парку. Тільки не для сесійної зали!", - вважає Уляна Пак.

"Так, сьогодні ми не уявляємо свого життя без цього предмету гардеробу. Напевно, якби джинси були темно-синього кольору, а не блакитного, без потертостей та "різнокольорових крапель", у поєднанні з сорочкою та вовняним піджаком хоча б віддалено нагадували дух ділового одягу. А у такій інтерпретації виглядає ніби Оксана Продан і Тетяна Ричкова просто з Маріїнського завітали на роботу", - вважає стиліст.

Уляна Пак також розкритикувала нардепа Оксану Білозір за строкаті та яскраві наряди, а Ірину Суслову, яка була одягнута в коктейльну сукню з набивним квітковим орнаментом, стиліст порівняла з Мальвіною.

Натомість імідж-мейкер похвалила за стильні образи Оксану Сироїд, Ірину Сисоєнко, Ніну Южаніну, Марію Іонову та Вікторію Войціцьку.

Народну депутатку з Чернівців розкритикували за джинси у Верховній Раді - фото

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews