У Чернівцях провели тематичну акцію-флешмоб

02.10.2018 07:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З нагоди Дня усиновлення на центральній площі міста організовано тематичну акцію-флешмоб.

28 вересня службою у справах дітей обласної державної адміністрації організовано проведення низки заходів з нагоди Дня усиновлення, до проведення яких долучилися притулок для дітей, сектор ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

На Центральній площі Чернівців відбулася Всеукраїнська акція-флешмоб «Усиновлення – це любов назавжди», до якого мали змогу долучитися усі небайдужі до проблем дитячого сирітства. Тримаючи у руках кольорові кульки, студенти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ утворили велике серце, всередині якого – буковинські школярі.

В цей час студенти – майбутні соціальні працівники в футболках з написами «Хочеш усиновити дитину? Запитай мене як!» надавали перехожим мешканцям міста інформацію щодо усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Під час проведення акції вихованці притулку для дітей служби у справах дітей обласної державної адміністрації влаштували для чернівчан святкову програму з піснями, танцями та віршами.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews