На Буковині хочуть завершити будівництво перинатального центру

02.10.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Олександр Фищук ініціює нараду щодо можливості співфінансування з міського, районних та бюджетів ОТГ на завершення будівництва перинатального центру.

Питання якнайшвидшого завершення робіт по обласному перинатальному центру порушив під час сьогоднішньої апаратної наради голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук.

Він зазначив, що на виконання робіт по згаданому закладу Уряд виділив 43 млн. грн.

«Проте ще орієнтовно 30 млн. грн. необхідно аби завершити розпочаті ремонтно-будівельні роботи, та придбати спеціальне обладнання для відділення неонатальної реанімації. Зокрема, мова йде про заміну ліфтів, придбання трансформаторної підстанції, дизель-генератора для забезпечення безперебійного живлення, енергопостачання, а також про виконання робіт із влаштування благоустрою. Близько 50% майбутніх пацієнтів Центру складатимуть саме чернівчани, тому місто має взяти участь у співфінансуванні. На цьому тижні необхідно провести нараду за участі представників міста, районів та ОТГ стосовно організації забезпечення дольової участі міського, районного та бюджету об’єднаних територіальних громад на згадані цілі», - наголосив посадовець.

Олександр Фищук наголосив на значимості перинатального центру для області.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews