Співачка з Чернівців розповіла про батька своєї дитини і роман з одруженим продюсером

03.10.2018 12:15   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Українська співачка, родом з Чернівців, Тетяна Решетняк вперше розповіла про свій роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком.

Зірка зізналася в інтерв'ю виданню "Караван історій", що їхні почуття зародилися, коли вони щільно працювали над проектом "Горячий шоколад". Тоді артистці було 18 років.

"Наша любов до музики і творчості в певний момент переросла в справжні почуття одне до одного. Мені було вісімнадцять років, ми працювали пліч-о-пліч по двадцять чотири години на добу. Ми написали багато пісень, в тому числі для найвідоміших виконавців – Ані Лорак, Тіни Кароль та інших. Цілком природно, що ми зблизилися", – розповіла співачка.

Тоді коханих зустрічатися не стримував той факт, що Клімашенко був одруженим. За словами Тетяни Решетняк, чоловік – циган, і у них дозволено багатоженство. Що цікаво, артистка навіть товаришувала з дружиною продюсера Анікою.

"Я її дуже поважаю, прислухалася до її порад, в тому числі кулінарних. Аніка неймовірно мудра жінка, і вона ставилася до нашого союзу з Дімою з точки зору циганських традицій. Зараз, коли я вже в її роках, розумію, що їй все-таки було прикро і неприємно, що у чоловіка була інша жінка. Але вона ніколи цього не показувала. Нещодавно я зателефонувала Аніці і вибачилася", – зізналася TAYANNA.

За словами зірки, вона розірвала роман з Клімашенком коли зрозуміла, що хоче родину та дітей. 

"Він, своєю чергою, не змирився з моїм рішенням і вигнав мене з групи, заблокував всі мої виступи, та ще зажадав заплатити неустойку за контрактом - п'ятдесят тисяч доларів, хоча посвячені прекрасно знали, що мій внесок в проект нерозмірній винагороді і що по-справжньому я Дімі нічого не винна", – згадала Решетняк.

Співачка спростувала чутки щодо того, що батьком її сина є Клімашенко. Через деякий час після розриву вона зустрілася з колишнім 18-річним другом, з яким згодом почала зустрічатися.

"Так, Єгор молодший за мене на вісім років. Він музикант. Ми зустрілися, ще коли я працювала на студії Клімашенко. А коли я повернулася з Карпат, відпочила і щаслива, ми знову зустрілися, у нас почався роман. Ми зрозуміли, що кохаємо один одного і хочемо дитину", – наголосила Тетяна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець