Десяток навчальних закладів Буковини потребують педагогів

06.10.2018 22:17   Джерело: promin.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Хоча 2018-2019 навчальний рік уже розпочався, вільні посади в освітніх закладах м. Чернівців та області ще залишаються.
 
Станом на 4 жовтня у базі даних Чернівецького обласного центру зайнятості – 12 вакансій, повідомляє прес-служба установи. Зокрема, вчителя загальноосвітнього навчального закладу – 6, викладача професійно-виховного закладу – 1, викладача-інструменталіста (народних, духових, спеціальних інструментів)  – 2, викладача професійно-технічного навчального закладу – 1, та 2 вакансії соціального педагога.  Посадовий оклад потрібних у освітніх закладах Буковини фахівців коливається від 3723 гривні до 6000 гривень, що залежить від місця роботи.
«У нашій базі даних роботодавці, які звертаються у службу зайнятості, зазвичай, вказують посадовий оклад фахівця. Проте окрім цього працівник може мати й відповідні доплати, до прикладу, за вислугу років, за звання, тощо. Є і кваліфікаційні надбавки. Ці деталі претендент на посаду може з'ясувати під час співбесіди з роботодавцем», – каже директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
Нині 10 навчальних закладів області потребують фахівців. Це – Красноїльська гімназія, Чернівецький НВК «Берегиня», приватна ЗОШ І-ІІ ступенів «Надія», Чернівецька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №41 з вивченням єврейської, Ясенська ЗОШ І-ІІ ступенів, Музична школа № 3 м.Чернівців, ДНЗ №19 «Центр розвитку дитини «Барвінок», ДНЗ №33 «Оселя талановитих», ДПТНЗ «Чернівецький професійний будівельний ліцей» та Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки. 
 
За матеріалами http://promin.cv.ua 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua